MAXIMUS

Szczegóły projektu

Przeznaczenie obiektu: Hala magazynowa z cz. socjalno – biurową

Branża: Solaria

Powierzchnia: 1 400 m2


  • Doradztwo
  • Optymalizacja projektu
  • Produkcja i montaż konstrukcji stalowej
  • Obudowa dachu i ścian
  • Konstrukcja antresoli

Galeria realizacji

    Opis realizacji projektu budowy

    Dla jednego z liderów rozwiązań solaryjnych wybudowaliśmy magazyn z częścią socjalno – biurową.

    W ramach umowy opracowaliśmy dokumentację do pozwolenia na budowę oraz wyprodukowaliśmy, dostarczyliśmy i zmontowaliśmy kompletną konstrukcję hali magazynowej, lakierni i warsztatu naprawy łóżek solaryjnych. Wykonaliśmy obudowę ścian i dachu w systemie płyt warstwowych, świetliki z płyt poliwęglanowych i odwodnienie.

    Mimo że w trakcie realizacji dochodziło do istotnych zmian w projekcie architektonicznym, fakt posiadania przez nas własnej wytwórni konstrukcji stalowych pozwalał na bieżąco na dokonywanie zmian w produkowanym obiekcie.

    Doradzamy jako partner biznesowy.
    Udana realizacja inwestycji to obustronny sukces.

    Copyright © Stalion 2020

    Projekt i realizacja sideline.pl