LAS HUBERTA

Szczegóły projektu

Przeznaczenie obiektu: Chłodnie i mroźnie

Branża: Producent mięsa oraz wędlin z dziczyzny

Powierzchnia: 600 m2


  • Doradztwo
  • Projekt budowlany i wykonawczy
  • Optymalizacja projektu
  • Roboty ziemne i fundamentowe
  • Produkcja i montaż konstrukcji stalowej
  • Obudowa dachu i ścian
  • Wykonanie posadzki
  • Prace instalacyjne
  • Zagospodarowanie terenu

Galeria realizacji

    Opis realizacji projektu budowy

    Budowa zakładu produkcji i dystrybucji mięsa oraz wędlin z dziczyzny.

    Kontrakt zakładał zaprojektowanie i modernizację istniejących obiektów w nowoczesne chłodnie i mrożnie z kotłownią, pomieszczeniami socjalnymi oraz biurem. W ramach umowy wykonano także nowe obiekty, zadaszenia, fundamenty pod agregaty oraz parkingi i place manewrowe.

    Ze względu na wyśrubowane normy higieniczno – sanitarne i chęć uzyskania przez Inwestora świadectwa HACCP budowa na bieżąco była monitorowana przez powiatowego lekarza weterynarii oraz sanepid.

    Doradzamy jako partner biznesowy.
    Udana realizacja inwestycji to obustronny sukces.

    Copyright © Stalion 2021

    Projekt i realizacja sideline.pl